Akademija Hairconstruction
Hairconstruction je frizerska akademija ustanovljena na Danskem leta 1989 in je danes prisotna v več kot 12 držav sveta (ZDA, skandinavija, EU...) in od leta 2010 so del vodilnega teama akademije tudi slovenski frizerji. Akademija Hairconstruction je sinonim za izobraževanja frizerjev, saj se letno skozi akademijo izobražuje več, kot 70.000 frizerjev iz celega sveta. Z letom 2013 smo začeli z usposabljanjem frizerjev s področja koloristike in striženja kjer smo zvesti vrhunskim produktom italijanskega proizvajalca FarmaVita. Sedež akademije Hairconstruction je v Izoli na naslovu Polje 9e. 

EXCELLSA DAY 1/2/3

Trije seminarji v kateri boste popolnoma spoznali linijo barv Excellsa Hp


NO-AMONIA DAY

Enodnevni seminar na katerem boste spoznali barve brez amonijaka ter njihovo uporabnost in individualnost


SEKCIJSKO STRIŽENJE

Striženje je naša strast in zato striženje prikažemo na najenostavnejši mogoč način.


TEHNIČNA PODPORA

Vsem odjemalcem kozmetike, ki so se udeležili kakšnega izmed izobraževanj nudimo celodnevno podporo pri pravilni uporabi kozmetike v svojem salonu. 

Izobraževanja
V naši akademiji vodimo različne seminarje, ki vključujejo pravilno uporabo profesionalne lasne kozmetike (barve za lase, barve brez amoniaka, produkte za pravilno nego las...) kakor tudi seminarje striženja, oboje po sistemu Look&Lear in Hands-On. Look&Learn seminarji so namenjeni predvsem predstavitvam medtem, kot seminarji Hands-On so strokovno bolj usmerjeni in pričakuje se, da bo frizer na samem usposabljanju tudi sam aktiven pri delu. 

Naslednji seminar: 12.05.2019 ob 10:00

Naši partnerji
S klikom na spodnje ikone boste dostopali neposredno na spletne strani podjetij, ki jih zastopamo. V kolikor najdete zanimiv produkt nam pošljite povpraševanje.