My.Organics ima edinstveno rešitev svoje vrste za zelo suhe lase, tretirane, porozne in zelo poškodovane lase, bodisi zaradi njihove androgenetske narave, bodisi zaradi barvanja, razbarvanja in napačnih tretmajev, bodisi zaradi onesnaženja, klora, slanosti ali zaradi dolgotrajne uporabe neprofesionalnih ali neprimernih izdelkov za nego las.

Je specialna in celovita restrukturna linija lasnih vlaken, ki celovito, globinsko in dolgotrajno regenerira lase. S svojim aktivnim delovanjem povrne izvirno lepoto las tako, da lase ojača od znotraj in jih naredi bolj krepostne in svilene. Antiage učinek ozdravi lase v globini in jim da lesketajoč videz. Lasje bodo mehkejši in lažje obvladljivi pri nadaljnjem oblikovanju. Pričeska bo bolj obstojna. Izdelek lase nahrani, jim da volumen in preprečuje nastajanje prostih radikalov, ki povzročajo staranje las ter s tem preprečuje njihovo degeneracijo.

Dobrodejne sestavine, ki jih vsebuje goji, iz njega naredijo najbolj celovito snov na svetu. Izredni koncentrat vitaminov B in C, polifenoli in zelo redek germanij nasprotujejo procesu staranja, ki ga povzročajo prosti radikali. Goji med drugim vsebuje elagično kislino, prav tako močan antioksidant, ki obvaruje celice pred napadom prostih radikalov, ki povzročajo njihovo staranje. Železo, ki pomaga pri dovajanju kisika koži, magnezij, ki je nujen za sintezo melanina in cink za regeneracijo las in lasišča, pa zaokrožijo regeneracijski in restrukturni postopek lasnih vlaken, s čimer na naraven način spodbudi samoozdravitev. Lasišče bo tako bolj zdravo in harmonično. 

Ko boste brali opise izdelkov boste verjetno opazili, da so si opisi zelo podobni - to ni napaka, to je revolucija v negi las in pokličite za predstavitev te linije.

Linija se odlično obnese z uporabo COLORGANICS 100ml barv.  

Purity Shampoo / 1000ml
RESSURECTION - Goji
Supreme Shampoo / 250ml-1000ml
RESSURECTION - Goji
Cupido Spray / 150ml
RESSURECTION - Goji
Supreme Mask / 200ml-500ml
RESSURECTION - Goji
Angel Potion / 100ml
RESSURECTION - Goji
Sublime Oil / 100ml
RESSURECTION - Goji
Pure Filler / 500ml
RESSURECTION - Goji