Ekskluzivna linija izdelkov za nego las in kože
z uravnoteženimi formulami, ki temeljijo na najžlahtnejših rastlinskih izvlečkih.
Zelo enostaven način kako poskrbeti zase skozi majhe vsakdanje aktivnosti.

Koncept razvit na osnovi različnih kriterijev za odpravo vseh vrst problemov in specifičnih neravnovesij. Vsak izdelek je formuliran skladno z naravo samo in vsebuje mešanice eteričnih olj z blagodejnimi učinki. Čisti ekstrakti z namenom čiščenja, (p)oživljanja, vlaženja las in kože nam omogočajo ciljno usmerjene rešitve s pomočjo botaničnih sestavin.

MY.ORGANICS je rezultat naprednih in inovativnih znanstvenih tehnologij. Vsak izdelek v posamezni liniji vsebuje visoke vsebnosti čistih eteričnih olj pridobljenih po starodavnih metodah.

Odlična terapevtska moč, arome in barve, ki karakterizirajo vsak izvleček so zvarjeni na popolnoma naraven in neškodljiv način, brez uporabe zdravju škodljivih kemičnih dodatkov. Sledeč letnim časom in ciklom zorjenja rastlin linija MY.ORGANICS je lahko podvržena manjšem nihanju v vonju in barvi izdelkov.

Vse to s harmonijo za končni rezultat, ki je osebno usmerjen v dobrobit stranke z eno posebno zaveznico: Naravo. 

Ker celotna linija temelji na vlažilnih in eteričnih olj, bo ta linija dajala optimalne rezultete, če v salonu uporabljate linijo oljnatih barv MY.COLOR 150ml.