Suprema Color - barva s pametnimi olji / 60ml
Suprema Color - barva s pametnimi olji / 60ml

SUPREMA Color je profesionalna permanentna oksidacijska barva za lase, ki zagotavlja 100% prekrivnost sivih las. Suprema Color omogoča intenzivno in lesketajočo barvo zahvaljujoč se uporabi sestavin najvišje kakovosti in revolucionarni tehnologiji pametnih olj - Prodigious oil Complex®

REZULTAT PO BARVANJU

 • Povrhnjica las je popolnoma zaprta
 • Las je intenzivno bogat, poln leska in gladek
 • Lasje so mehki in sijajni zaradi uporabe pametnih olj - Prodigius oil Complex® in bogati vsebnosti lipidov

SUPREMA Color nudi nove in neskončne možnosti ustvarjanja odtenkov saj vključuje najpogostejše skupine barvnih struktur NARAVNI, NARAVNI INTENZIVNI, TOPLI in HLADNI, PEPELNATI, ZLATI, RJAVI, BEŽ, RDEČI, VIOLA, SPECIALNO BLOND in INTENSIFIKATORJE BARV. Vse to v 106 odtenkih.

MEŠALNO RAZMERJE

Suprema Color se meša z barvnim aktivatorjem v razmerju 1:1,5 oz. v razmerju 1:2 v primeru specialno blond odtenkov. Za bolj intenzivno bravo je priporočljivo mešalno razmerje 1:1

Način uporabe:

0-50% sivih las – uporabite želen odtenek barve

50-100% sivih las uporabite ½ želenega tona + ½ naravnega tona v isti višini svetlosti (npr.: 6.0 + 6.35).

TEHNOLOGIJA

 • Nov inovativen vonj na sadni osnovi. Pomaga neutralizirat vonj amonijaka z namenom, da stranki ponudite popolni barvni servis brez neprijetnih trenutkov.
 • Prodigius oil Complex: Najnovejša tehnologija v lasni kozmetiki kjer olja predstavljajo aktivno funkcijo med postopkom barvanja. Mešanica 3 cenjenih olj, Arganovo, Avokadovo in olje Makadamije nudijo tudi izvrstno nego, hidratacijo in lesk lasem po samem barvanju.
 1. Olje Makadamije: To olje se pridobiva s stiskanjem Makadamijevih orehov (Macadamia Ternifolia), ki izvira iz Avtstralije. V njeni sestavi prevladujejo Palmitoleične, Oleične in Linoleične kisline ter nasičene maščobne kisline, ki vračajo lasem svilnatost in mehkobo
 2. Arganovo olje: Arganovo olje izhaja iz sadeža drevesa Argania Spinosa, ki izvira iz Maroka. Je eno od najbolj cenjenih in redkih olj na svetu. Arganovo Olje je bogato z Vitaminom E, Omega 6 in Tokoferoli in je zato odličen antioksidant.
 3. Avokadovo olje: Avokadovo olje pridobivajo s stiskanjem Avokadovih sadežev. Olje je eksotične narave, saj je sestavljeno iz kar 84% nenasičenih maščobnih kislin, Vitamina A in B kar barvi omogoča izjemno strukturo in hranljivost.
 

Podobni izdelki

 • img
  FarmaVita Life Color Plus / 100ml
  img
  Life Color BOOSTERS / 100ml
  img
  B.LIFE COLOR - barva brez amonijaka / 100ml
  img
  COLORGANICS / 100ml
 • img
  MY.COLORS / 150ml